Organizační pokyny k soutěži ve Slavkově 10. října

Aktuálně 8. října 10:30: finální přehled rozplaveb PDF

Aktuálně Petr Mihola 8. října 20:00:

Organizační pokyny pro Slavkov: V sobotu se v 9:00 odprezentuje Haná, Sigma Hodolany a Univerzita Olomouc. Voda měla včera 16°C, neklesne určitě pod 14°C. Cílem pro všechny plavce je už nic neměnit na přihlášených tratích, odplavat a opustit areál.
Pro český půlden nemá pro nikoho (!!) smysl přijet dřív než ve 12:00. Plavci, kteří startují po 14. hodině můžou ve Slavkově zvládnout oběd, nebo procházku po zámeckém areálu (prohlídka nebude možná) či přilehlém golfovém areálu. Snažte se maximálně omezit obvyklé vítací procedury a všechny osobní kontakty minimalizovat.

===

Termín přihlášek v on-line systému byl posunut na úterý 6. října – žádáme o jeho dodržení, pozdější dohlášky nebo na místě nejsou žádoucí. Aktualizované propozice ke stažení – seznamte se s nimi, prosím. Rozdělení plavců do půldnů a rozplaveb bude zveřejněno ve čtvrtek.

Pokud počet přihlášených plavců převýší kritickou hranici, bude akce rozdělena do dvou soutěžních půldnů. Upravený rozpis soutěže bude zveřejněn nejdéle v pondělí 5. října.