Zrušení soutěže na Senci 12.3.2022

Pořadatel soutěže “O POHÁR SLNEČNÝCH JAZIER” Vladimír Lysičan ruší plánovanou soutěž v Senci na 12.3.2022 z důvodu stále platných omezení pro pořádání organizovaných akcí na Slovensku a nejistoty budoucího vývoje epidemie. Držme tedy palce na příští rok.
Původní zpráva:
Situácia u nás sa zatiaľ nemení – postupne rastie počet chorých – podobne ako u Vás. Zatiaľ sme v neistote ako to bude vyzerať v najbližšom období. Z tohto dôvodu si zatiaľ neviem zabezpečiť povolenia od úradov a rozbehnúť proces prípravy. Zatiaľ je možné u nás organizovať za prísnych opatrení akcie max do 100 osôb.
Keďže sme plánovali spojiť v jednom dni slovenský aj český pohár, prekročili by sme limit 100 osôb. Nechcem sa dostať do situácie, že by sme si mali vyberať medzi prihlásenými kto môže a kto nemôže prísť súťažiť – my chceme, aby ste mohli prísť všetci, ktorí máte chuť súťažiť – radi Vás všetkých vidíme 🙂.
Aj keď neradi, tak súťaž v tomto roku bohužiaľ vynecháme. O to viac sa budeme na Vás tešiť o rok a verím, že to už budeme môcť pripraviť.