Oznámení o nekonání dalších soutěží

Aktualizace 12. 3.: V souladu s opatřeními dnes vyhlášenými v rámci stavu nouze pro celou ČR oznamujeme zrušení soutěží v Holoubkově, Jičíně i Záříčí.


Podvýbor sekce ZP s ohledem na mimořádné opatření vlády ČR týkající se zrušení hromadných akcí, včetně sportovních událostí, s účastí nad 100 osob, a to do odvolání, s účinností od 10. 3. 2020 od 18:00 oznamuje že:

1. Pořadatel ruší ​v rámci ČP ZP závod ROH v Holoubkově 21.3.2020. Namísto závodu bude ve stejný den uspořádán 0. ročník soutěže s omezením počtu přihlášených do 85 plavců. Tato soutěž nebude do ČP bodově hodnocena. Propozice budou aktualizovány v kalendáři soutěží.

2. Další nadcházející soutěže se zatím NERUŠÍ. Pokud bude stále v platnosti mimořádné opatření vlády o konání hromadných akcí, bude o ne/uspořádání rozhodnuto vždy ve středu před soutěží – tedy 25.3. pro soutěž v Jičíně (změna místa soutěže – rybník Kníže namísto Rumchalpy) a 1.4. pro soutěž v Záříčí. Všechny informace budou aktualizovány na webu zimního plavání – v úvahu připadají např. neformální setkání otužilců v místě zrušené soutěže v počtu do 100 účastníků.

3. Vyhlášení výsledků ČP v zimním plavání pro letošní sezónu se uskuteční v Záříčí. Pokud by se soutěž z důvodu mimořádného opatření nekonala ​v plném rozsahu, proběhne vyhlášení v Jičíně při začátku následující sezóny zimního plavání.